Print Læs højt

16. september 2021 kl. 11:58

minSU er fortsat ustabil

Der er desværre stadig problemer med minSU. Det betyder, at nogle studerende har problemer med at søge eller ændre SU. Vi arbejder på at løse problemet og fjerner boksen her, når minSU kører som normalt igen. Vi beklager de gener det medfører for jer.

Søg Menu
Luk

Her kan du læse om formålet med su.dk

Formål

www.su.dk har til formål at vejlede dig, der får SU om SU-reglerne. Har du kommentarer eller forslag til sitet, kan du sende en mail til webmaster. Det er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der står for redaktionen af dette site.

Din computer

Vi bestræber os på, at sitet lever op til de anerkendte standarder. For at få det fulde udbytte skal din computer helst være opdateret med en nyere browser. Vær opmærksom på de krav, som for eksempel brugen af NemID stiller til din computer. Det skal være på plads, hvis du ønsker at logge på minSU.

Opdateringspolitik

Informationerne på dette site opdateres løbende og er altid gældende. Derfor er der ikke datoer, der angiver, hvornår siderne er opdateret. Der er kun datoer der, hvor det er særlig vigtigt at vide præcist, hvornår en information er skrevet – alle nyheder er derfor forsynet med dato.

Privatlivspolitik

Når du bruger sitet, er du anonym, og vi bruger ikke data, der kan identificere dig.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre sitet fører vi statistik over, hvordan du og andre brugere anvender sitet. Statistikken bruger vi kun i opsummeret form (for eksempel til at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest).

Skalering

Ønsker du at gøre skærmbilledet større eller mindre, kan du skalere med tasterne [Ctrl] og [+] eller [-].