Print Læs højt

16. september 2021 kl. 11:58

minSU er fortsat ustabil

Der er desværre stadig problemer med minSU. Det betyder, at nogle studerende har problemer med at søge eller ændre SU. Vi arbejder på at løse problemet og fjerner boksen her, når minSU kører som normalt igen. Vi beklager de gener det medfører for jer.

Søg Menu
Luk

Hvis du skifter uddannelse eller uddannelsessted i udlandet, skal du søge om SU til den nye uddannelse, inden du skifter uddannelse.

Hvis din nye uddannelse ikke er på Fast Track-listen i minSU, skal du søge om at få uddannelsen optaget på Fast Track-listen.

Uddannelsesskift

Det er et uddannelsesskift, når du:

  • skifter uddannelsessted, også selvom du skal læse det samme på det nye uddannelsessted
  • skifter uddannelsesretning, også selvom du vælger at læse noget andet på det samme uddannelsessted eller ændrer dele af din uddannelse, der betyder, at uddannelsen får et andet navn eller en anden varighed, også selvom det på uddannelsesstedet i udlandet er helt normalt at skifte uddannelsesretning i løbet af uddannelsen, og at uddannelsesstedet derfor ikke registrerer, at du har skiftet uddannelse

Du skal søge om SU via Fast Track-listen. Hvis uddannelsen ikke er på Fast Track, skal du søge om at få den godkendt til SU.

SU på den nye uddannelse

Du kan få SU fra den måned, den nye (godkendte) uddannelse begynder, dog tidligst fra den måned, hvor du søger SU til den nye uddannelse eller har søgt om at få uddannelsen optaget på Fast Track-listen.

Læs også om, hvad du skal dokumentere, hvis du skifter fra en uddannelse, du har fået udlandsstipendium til.